#NuTeLasaDusa – Campanie de prevenire a traficului de persoane

Pilonul central al campaniei este siteul NuTeLăsaDusă.ro, un spațiu destinat potențialelor victime ale traficului de persoane prin metoda Loverboy, dar și prietenilor, familiilor și apropiaților victimelor. Siteul oferă explicații detaliate despre metodele traficanților de abordare a tinerelor în situații vulnerabile și recompune într-o relatare audio povestea unei victime pornind de la interviuri cu supraviețuitoarea.

Visezi cu ochii deschiși la un viitor fără griji alături de el. Dar fă-o prudent. Nu Te Lăsa Dusă. În numele iubirii, anual, mii de românce sunt ademenite, sechestrate și forțate să se prostitueze, în țară sau în străinătate. Pentru multe dintre acestea, poveștile frumoase de dragoste se transformă rapid în cele mai mari coșmaruri. Amenințate cu moartea, bătute și exploatate sexual, zeci de mii de românce ascund în spatele relației perfecte suferințe fără voce.

Daca te simti in pericol sau crezi ca cineva este in pericol, anunta autoritatile sau sesizeaza #ÎnLiniște aici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBlixQzhyuOgLDfMfSgdrqyhseXL-eN1ej2pvgJodCXRs24Q/viewform

Tăcerea fiecăruia dintre noi duce zilnic la creșterea numărului persoanelor care sunt răpite, torturate și exploatate, devenind astfel victime ale rețelelor de trafic de persoane. România a devenit una dintre țările de top în plan mondial și prima în Europa cu privire la numărul persoanelor exploatate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s