ce mai facem în 2020

Fie ca. You know the drill.

Ce am mai facut anu’ asta si ce mai facem la anu’? Nu?

Așa e trendu’ – facem un bilanț al anului care tocmai se încheie si (re)scriem noi liste lungi cu rezolutii pentru 2020. Bineînțeles începem cu mâncatul sănătos si făcut de sport. De mâine, oricum e imposibil între Craciun si Anul Nou.

Ce sa vezi, ia te uita ca refuz. La fiecare final de an e la fel. Ma lepad de anul care a trecut repede, ca a fost nasol si trec “in revista” (sic) cam ce cred eu ca ar trebui sa se intample in noul an.

Cine e mai organizat (de exemplu, un Capricorn ) are agenda (bullet journal – sic Angela) si le etalează frumos pe saptamâni, luni, evenimente astrologice si zodie, după calendarul maya sau vedele indiene, după înclinația fiecăruia.

Dar să termin bilanțul, înainte sa ma apuc de o noua strategie anuală. Ca să nu vă dezamăgesc – 2019 a fost nashpa. Știm cu toții. Rezoluția nu a funcționat ca pe caiet. Am scris eu, dar: am procastinat, am mâncat prost (nici anu’ asta nu am devenit vegană), m-am lăsat de sport, am reluat alte obiceiuri rele de care mă lăsasem, nu (!) m-am lăsat de fumat, m-am lăsat manipulata de (mainstream) media, nu mi-am închis Feisbooku’, am cumpărat multe lucruri de care nu am nevoie (capitalismul m-a cuprins de-a binelea), nu prea am citit, am văzut (cred) toate serialele de pe Netflix , nu am mai văzut nici o țară/loc nou, am mers cu avionul (forgive me Greta) și am muncit până la epuizare. Etc etc.

Pe de altă parte, am petrecut timp mult cu prieteni, am plâns, am făcut ceva noi prieteni, am râs, am dezbătut, am sarcasm, am astea. A fost bine la noul meu job, am învățat și dezvățat. M-am mutat intr-o nouă casă, mai umană și mai dătătoare de speranța. E ca și cum aș fi un om mare. M-am responsabilizat, îmi plătesc facturile și taxele la timp, am învățat cu mine și despre mine, am mai lăsat pe alții sa câștige, pentru că, nu-i așa , trebuie sa ne alegem câte o bătălie, nu le putem purta chiar pe toate. Astea fiind zise, copy și paste în noua listă de rezoluții (pe care nu o mai fac).

Un lucru e sigur doar: mă las de fumat. Măcar dacă e în eter, pe sfântul internet, nu mă pot dezice.

Încă ceva: voi încerca sa fiu mai puțin nesuferită cu ceilalți oricât de greu mi-ar fi.

Dacă le îndeplinesc p-astea doua, eu zic, că e bine.

Yada yada yada. Hai vă pup si la scris noi liste cu voi.

Oh, and by a miracle from God, my hair is fabulous.

Namaste

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s